Nieuws & Events

“I chose the name Alpine for my company, because for me this name represents the driving experience on winding mountain roads.” (Jean Rédélé, Alpine-Founder)

Wij kregen van onze klant onderstaande beelden door van de roadtrip die ze momenteel maken.

Une élégance naturelle et extraordinaire. 100% Alpine spirit 💙

Weer een mooie realisatie van Renault Van Trier te Kalmthout en wrappingbedrijf Van Strien.

 

De Renault Twizy is de coolste, de goedkoopste en de best verkochte elektrische auto van het moment. Je mag het eigenlijk geen auto noemen, want het is officieel een vierwieler. De Twizy past in de strategie van Renault om een uitgebreid gamma aan elektrische auto’s aan te bieden. Deze kleine elektrische auto moet vooral hippe stadsbewoners aantrekken. Consumenten die hun scooter of motorfiets willen vervangen door een comfortabeler, opvallender en meer milieuvriendelijk alternatief, ook daarom heeft Bosch Thermotechnology voor dit model gekozen om hiermee promotie te maken.

 

Wat is WELT

 

–  Lerend-netwerk met een 12-tal collega’s uit diverse sectoren.

– Kennisopbouw en ervaringsuitwisseling tussen deze bedrijven.

– Nulmeting en screening van uw HR-beleid door de Voka-coördinatoren.

– Kick-off + 6 collectieve HR-netwerksessies in een vertrouwelijke omgeving

  • HR- thema’s: werving en selectie, onthaal, begeleiding, peter-/meterschap, doorgroei, evaluatie, strategie,…

 

– individuele coaching door de welt-coördinatoren

 

Op vrijdag 8 september was het feest bij Groep Van Trier in Kalmthout. Samen met vele tientallen klanten en contacten vierden Frank Van Trier en zijn team hun 25 jaar aanwezigheid aan de Brasschaatsteenweg 282. En het werd een onvergetelijke avond van vele verhalen. Groep Van Trier, trots op het verleden, klaar voor de toekomst !

 

 

 

 

 

Renault & Multimedia:

 

 

Om een antwoord te bieden aan de vele vragen van jullie, van uw en onze klanten over de verschillende Multimediasystemen die momenteel in het Renault gamma beschikbaar zijn, hebben we een nieuwe website gemaakt en beschikbaar gesteld voor iedereen. Deze verzamelt alle info van R&Go tot R-Link 2, zonder de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals Apple Carplay en Android Auto te vergeten. Ook de FAQ lijst (meest gestelde vragen) is uitgebreid en duidelijker door het gebruik van de vele instructievideo’s. Ook Dacia klanten kunnen Media Nav Evolution hierop consulteren want de werking van het systeem is identiek aan dat van Renault.

Samen met de reeds beschikbare informatie op de e-guide website, krijgen jullie en jullie klanten een beter overzicht over het technologie-aanbod aan boord van het huidige gamma.

 

  •  RENAULT MULTIMEDIA: https://www.renault-multimedia.com/be_NL
  • [...]
Back to top