Opendeurdagen

 

 

Met veel plezier nodigen we u tijdens het weekend van 10 en 11 juni uit om de Nieuwe Renault KOLEOS te komen ontdekken. Met zijn charismatische en verfijnde lijn zal de Nieuwe KOLEOS u verder brengen, welke weg en welk avontuur u ook kiest. Ontdek ook de Nieuwe Renault CAPTUR, de succesvolle crossover die zich opnieuw uitvindt met zijn hertekende neus en zijn nog uitgebreidere uitrusting.
 

https://wegenenverkeer.be/persberichten/nieuwe-asfaltlaag-voor-n122-tussen-kalmthout-en-essen

NIGHT OF PASSION

Op 19 oktober 2012 organiseerde Renault Business Center Van Trier “THE NIGHT OF PASSION”

Meer dan 300 enthousiaste genodigden vonden hun weg naar deze exclusieve avond . Er werd hen gevraagd “A TOUCH OF RED” te dragen en dit in het kader van de lancering van de nieuwe passioneel getinte CLIO.
Na een verwelkoming door afgevaardigd bestuurder Frank Van Trier, die de aanwezigen dankte voor hun “touch of red” , kon de exclusieve avond uit de startblokken schieten. Een schitterende en verrassende modeshow was een leuke opwarmer. Vanuit het niets ontstond een heuse flashmob waarbij de dansers door een opzwepende vertoning de klanten voor dansten naar “het moment supreme” . De elektrische Twizy die werd bestuurd door Manon Van Trier, de 10 jarige dochter mooi gevolgd door broer Ax en hun vrienden Sam, Matts en Sten, begeleidden de groep dansers. Onder luid applaus werden de 2 [...]

    Back to top