Blog

Latest Industry News

OPENDEUR WEEKEND 10 EN 11 JULI

 

 

 

Opendeurdagen

 

 

Met veel plezier nodigen we u tijdens het weekend van 10 en 11 juni uit om de Nieuwe Renault KOLEOS te komen ontdekken. Met zijn charismatische en verfijnde lijn zal de Nieuwe KOLEOS u verder brengen, welke weg en welk avontuur u ook kiest. Ontdek ook de Nieuwe Renault CAPTUR, de succesvolle crossover die zich opnieuw uitvindt met zijn hertekende neus en zijn nog uitgebreidere uitrusting.
 

NU ZONDAG OPEN

 

Onze showrooms in Kalmthout en Schoten zijn zaterdag 10 juni én zondag 11 juni geopend. Onze teams vertellen u, bij een verfrissend drankje of een sappige burger van onze grillmaster, graag hoe u momenteel maximaal kan profiteren van speciale voorwaarden en acties, zowel op stockwagens als op nieuwe bestellingen.

Dit weekend viert Van Trier alle papa’s! 

 

En omdat papa’s de koningen van de BBQ zijn, schenken we hen een super handige BBQ-tang* en bij aankoop van een nieuwe wagen schenken wij een unieke, ambachtelijke leren schort. Laat die zomerse BBQ’s maar komen!

Back to top